Informatie

Locatie
Het Bernard Vos Clubhuus is gelegen aan de Bergstraat 5, 7137 MD te Lievelde, gemeente Oost Gelre in de Gelderse Achterhoek.

SBVClubhuus maps 01

Inlichtingen / huur zaalruimte
Voor nadere informatie of voor het reserveren van zaalruimte kunt u contact opnemen met de beheerder van het Clubhuus, Paul Bleumink. Hij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 06-47780718 (op werkdagen graag na 17.00 uur).

De Stichting
De Stichting Bernard Vos Clubhuus is opgericht in 2003 en heeft tot doel het beheer en de exploitatie van het Bernard Vos Clubhuus in Lievelde. De Stichting probeert haar doel onder meer te bereiken door ruimten beschikbaar te stellen aan groepen, verenigingen en stichtingen die werkzaam zijn op maatschappelijk, levensbeschouwelijk, recreatief of cultureel gebied. Het bestuur is momenteel als volgt samengesteld:

Voorzitter: Maurice Arink 
Secretaris: Erlyn Vliex en Angela te Woerd
Penningmeester: Leon te Brake 
Bestuurslid: John Krabben 
Bestuurslid: Erwin van Harxen

Het bestuur is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer (0544) 37 82 21. 

Informatie over Lievelde
Lievelde (Nedersaksisch:Leeuweld) is een van de kerkdorpen van de Nederlandse gemeente Oost Gelre in de Achterhoek, provincie Gelderland. Tot eind 2004 was Lievelde een dorpskern binnen de gemeente Lichtenvoorde. Lievelde telt ongeveer 1550 inwoners. Lievelde is gelegen tussen Lichtenvoorde en Groenlo. Ten oosten van de dorpskern loopt de provinciale weg N18 en aan de noordzijde grenst het aan de spoorlijn Zutphen - Winterswijk. Het station Lichtenvoorde-Groenlo bevindt zich in Lievelde.

Locatie

Bernard Vos Clubhuus

Bergstraat 5

7137 MD Lievelde

06-47780718

agenda@bernardvosclubhuus.nl

Maps

SBVClubhuus maps 01

Log In or Register