Ruimtes

Het Bernard Vos Clubhuus is gelegen aan de Bergstraat 5 in Lievelde en bestaat uit een grote zaal, een kleine zaal, een bar en een groot buitenterrein. Er is voldoende ruimte om te parkeren voor het gebouw en in de directe omgeving van het Clubhuus. In het gehele gebouw is het mogelijk draadloos te internetten en de geluidsinstallatie is zodanig ingericht dat beide zalen onafhankelijk bedienbaar zijn.

Grote zaal

De grote zaal is 135m² en biedt ruimte aan zo’n 100 personen. Door de multifunctionele vloer is deze zaal zeer geschikt voor partijen, tentoonstellingen, uitvoeringen en spelactiviteiten. In de zaal is een beamer en scherm beschikbaar en ook is de zaal voorzien van een ringleiding.

Lees meer...

Kleine zaal

De kleine zaal is 80m2 biedt ruimte aan zo’n 60 personen. Deze zaal is voorzien van vloerbedekking en is uitermate geschikt voor lezingen, vergaderingen, presentaties, cursussen en bijeenkomsten. In de zaal is een beamer en scherm beschikbaar en ook is de zaal voorzien van een ringleiding.

Lees meer...

Bar

De bar vormt het hart van het Clubhuus. Hier serveren wij een kop koffie of thee en kunt u gezellig napraten onder het genot van een drankje.

Lees meer...

Buitenterrein

Het Clubhuus heeft de beschikking over een groot buitenterrein (grasveld), dat voor diverse sport, spel-, show- en feestdoeleinden kan worden gebruikt. Op het terrein is goede verlichting aanwezig. Het buitenterrein is geheel omheind.

Lees meer...

Locatie

Bernard Vos Clubhuus

Bergstraat 5

7137 MD Lievelde

06-47780718

agenda@bernardvosclubhuus.nl

Maps

SBVClubhuus maps 01

Log In or Register